AVON

м.Київ, Київська обл.


8(067)856-55-28; 8(063)219-04-26 E-mail  Olichca_avon@bigmir.net  ICQ 376-444-452 Ольга

Меню сайту
Наше опитування
Яка парфумна вода найкраща?
Всього відповідей: 296
Статистика
Форма входу
Курс НБУ
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » МАКІЯЖ » Все про макіяж - від основ і до професійного використання » СЛОВНИК КРАСУНІ (краса потребує розумного підходу)
СЛОВНИК КРАСУНІ
olichca_avonДата: Вівторок, 10.01.2012, 12:39 | Повідомлення # 1
Координатор
Група: Администраторы
Повідомлень: 77
Нагороди: 10
Репутація: 3
Статус: Offline
РН - відсоток водню, який використовується для вимірювання рівня кислотності в косметичних засобах і шкірі;

SPF - абревіатура словосполучення «Показник захисту від сонця». Вищий рівень SPF означає більший захист від сонця. Вимірюється в кратних числах природного захисту шкіри. SPF 15 дорівнює 15-кратному природному захисту шкіри від сонця. Тобто скориставшись засобом для шкіри з SPF 15, ти можеш безпечно перебувати на сонці у 15 разів довше. У цілому, SPF 15 вважається мінімально рекомендованим показником захисту від сонця;

АКНЕ - Стан запалення шкіри, що викликає забруднення пор і сальних залоз на обличчі, руках, спині та грудях. Також відомий як прищі або вугрі;

АВТОЗАГАР - тип засобу для обличчя або для обличчя та тіла, який надає шкірі натурального бронзового відтінку, притаманного засмазі, без прямого контакту шкіри з сонячними променями. Може використовуватись для окремих частин тіла;

АТЛАСНИЙ - м’який, блискучий, зволожений кінцевий результат, також відомий як «кремовий»;

БЕЗ БЛИСКУ - матовий кінцевий результат, без жиру;

БЛИСКУЧИЙ - яскравий кінцевий результат, що відбиває світло. Зазвичай надає шкірі сяючого і/або природного вигляду;

ВИРАЗНІ ВІЇ - чіткі, рівномірно підкреслені вії;

ВІДЛУЩЕННЯ - Видалення верхніх відмерлих прошарків шкіри, щоб освіжити та оновити її;

ВУГРІ ТА ПРИЩІ - Запалена пора з білою або чорною голівкою, що може створювати враження подразненої або нерівної шкіри;

ВЯЖУЧИЙ ЗАСІБ - Тонуючий засіб, який використовують після очищення шкіри для контролю за рівнем жирів та поновлення рівня pH, щоб забезпечити її захист від бактерій;

ДОВГОТРИВАЛИЙ - Косметичні засоби, які призначені триматися на шкірі довше ніж зазвичай.
[/size]
 
olichca_avonДата: Вівторок, 10.01.2012, 12:48 | Повідомлення # 2
Координатор
Група: Администраторы
Повідомлень: 77
Нагороди: 10
Репутація: 3
Статус: Offline
ЕЛАСТИЧНІСТЬ - рівень пружності та твердості шкіри, що відображає здатність молодої шкіри зберігати свою форму;

ЕФЕКТ - властивість, що допомагає засобу реалізовувати певний бажаний результат. Наприклад, основа зі зволожуючим ефектом допомагає шкірі втримати рівень зволоження, а помада з довготривалим ефектом залишається на губах годинами.

ЖИРНА ШКІРА - шкіра, якій притаманні блиск або відсутність сухих ділянок. У людей з жирною шкірою, як правило, збільшені пори.

ЗВОЛОЖЕННЯ - додавати шкірі зволоженості.

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ЗАСІБ- засіб, що утримує або підвищує рівень зволоженості шкіри.

ЗЛИПАННЯ ВІЙ - надмірне або нерівне нанесення туші, коли вії виглядають масивними, без форми або так, наче вони злиплися.

ЗМІЦНЮВАЛЬНИЙ ЗАСІБ - засіб, що покращує тонус шкіри та її пружність, допомагаючи шкірі виглядати значно молодшою.
 
olichca_avonДата: Вівторок, 10.01.2012, 12:52 | Повідомлення # 3
Координатор
Група: Администраторы
Повідомлень: 77
Нагороди: 10
Репутація: 3
Статус: Offline
КІНЦЕВИЙ РЕЗУЛЬТАТ - ефект, якого ти досягаєш після нанесення косметики на шкіру або губи. Залежно від типу косметичного засобу, кінцевий результат може бути матовим, природним, сяючим, блискучим, атласним, кремовим, мерехтливим, перламутровим або яскравим.

КОЛАГЕН - речовина, яку містять тканини тіла та яка забезпечує їх пружність.

КОЛІР ШКІРИ - відтінок або вигляд шкіри, особливо обличчя.

КОМБІНОВАНА ШКІРА - тип шкіри, якому притаманні риси жирної, сухої і/або нормальної шкіри. У людей з комбінованою шкірою, як правило, жирна Т-зона з розширеними порами, а щоки - нормальні або сухі.

МАТОВИЙ - кінцевий результат без блиску та мерехтіння.

МЕРЕХТЛИВИЙ - Пом’якшений кінцевий результат, що віддзеркалює світло, також відомий як «перламутровий», коли йдеться про помаду.

НЕМОЛОДА ШКІРА - шкіра з помітними тонкими лініями, зморшками та тьмяного кольору. Як правило, немолода шкіра суха через втрату природного зволоження, але може все ще бути нормальною або жирною.

НОРМАЛЬНА ШКІРА - шкіра, якій притаманні відсутність видимих ознак жирних та масляних ділянок, нормальний розмір пор та незначна кількість тонких ліній або зморшок.

ОМОЛОДЖУЮЧИЙ - характеристика засобів, які допомагають зменшити або мінімізувати ознаки старіння, в тому числі тонкі лінії та зморшки, усувають тьмяний колір обличчя та нормалізують суху шкіру. Є синонімом поняття «продукти серії Anti-Age («Анті-ейдж»).

ОЧИЩУВАЧ - засіб щоденного використання для зняття жиру на шкірі та залишків макіяжу.
 
olichca_avonДата: Вівторок, 10.01.2012, 12:59 | Повідомлення # 4
Координатор
Група: Администраторы
Повідомлень: 77
Нагороди: 10
Репутація: 3
Статус: Offline
ПЕРЛАМУТРОВИЙ - переливчастий, блискучий кінцевий результат, який також відомий як «мерехтливий», якщо йдеться про помаду.

ПЕРОКСИД БЕНЗОЇЛУ - антибактеріальній інгредієнт, який звичайно використовують у лікувальних засобах для шкіри.

ПОДРАЗНИК - будь-який інгредієнт, що викликає такий небажаний короткочасний результат, як почервоніння і/або набряк шкіри.

ПОКРИТТЯ - межа, до якої засіб вкриває шкіру. Покриття також означає, як густо або сконцентровано нанесено засіб на шкіру або губи.

ПОМ'ЯКШУВАЛЬНИЙ ЗАСІБ -поєднання жирів та масел, яке утворює захисний бар’єр навколо шкіри для збереження рівня її зволоженості.

ПОРА - невеличкий отвір сальних залоз в шкірі. Великі пори – наслідок генетичної спадковості та старіння.

ПРИРОДНИЙ - кінцевий результат, що надає шкірі свіжого та здорового вигляду.

РЕГУЛЯТОР - обмежувач, розташований зверху на футлярі туші, регулює кількість туші, що накладається на щіточку. Може також розташовуватись і в інших рідиноподібних засобах, таких як рідкий коректор, основа, помада чи блиск для губ.

РЕТИНОЛ - кислота, отримана з вітаміну A, яка міститься в молоці, яйцях та печінці. Ретинол використовується в косметиці для того, щоб шкіра виглядала молодшою, оскільки прискорюється процес оновлення шкіри та утворення колагену.

САЛІЦИЛОВА КИСЛОТА - фармацевтичний лікувальний засіб, що допомагає розкладу відмерлих прошарків шкіри і попереджує забруднення фолікулів. Часто використовується в лікувальних засобах проти прищів та вугрів.

СУХА ШКІРА - шкіра, якій притаманна відсутність жирних ділянок і надзвичайна чутливість, що інколи призводить до появи тріщинок. Шкіра стягнута, а її колір тьмяний. Має маленькі пори.

СЯЮЧИЙ - природно рум’яний або мерехтливий кінцевий результат. Елементи, що відбивають світло, часто допомагають досягти такого кінцевого результату.

T- ЗОНА - ділянка, де розташована найбільша кількість сальних залоз обличчя. Вона охоплює центр чола, ніс та підборіддя.

ТОНІЗУЮЧИЙ ЗАСІБ - Засіб, який наноситься на шкіру після її очищення, щоб повернути шкірі її природний рівень pH. Видаляє будь-які залишкові сліди бруду або косметичних засобів.

ФОРМА - форма продукту, його структура або метод подачі. Приклади форми: рідина, крем, пудра або олівець.

ГІПОАЛЕРГЕННИЙ - будь-який засіб, створений для мінімалізації алергенних реакцій під час нанесення на шкіру.

ЧУТЛИВА ШКІРА- Тип вразливої до подразників шкіри, яка часто червоніє або вкривається плямами. Такий тип шкіри може бути схильним до алергенних реакцій на косметичні засоби і, як правило, чутливий до сонячного проміння, вітру та холодної погоди.

ЯСКРАВИЙ БЛИСК - Яскраво блискучий кінцевий результат.
 
ГостьДата: Середа, 15.01.2014, 12:52 | Повідомлення # 5
Група: Гости





This is just the pecefrt answer for all forum members
 
ГостьДата: Четвер, 16.01.2014, 23:03 | Повідомлення # 6
Група: Гости





That <a href="http://mdscucawcfq.com">insghit</a> would have saved us a lot of effort early on.
 
Форум » МАКІЯЖ » Все про макіяж - від основ і до професійного використання » СЛОВНИК КРАСУНІ (краса потребує розумного підходу)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
www.BIN.com Сервер финансовой информации и новостей Найди свой интернет магазин. Полный рейтинг интернет магазинов Украины Яндекс цитирования PageRank - Інформер Любіть Україну Locations of visitors to this page Украина онлайн UA TOP Bloggers